Nový update LuminarAI od Skylum opäť posúva limity

AI nástroje zamerané na časovo efektívnu a pôsobivú úpravu fotiek prichádzajú s čerstvou aktualizáciou. Čo nové prináša?

LuminarAI ponúka aplikáciu a plugin pre macOS a Windows. V rámci nového updatu prichádzajú vývojári opäť s ďalšími vylepšeniami pre pracovný proces, ktorých cieľom je zjednodušiť komplexné úkony pri úprave fotografií za účelom posilnenia kreativity. LuminarAI Update 2 prináša:

Vylepšený nástroj SkyAI s odrazmi

Skylum vytvoril svetovo prvú technológiu pre automatizované nahradenie oblohy v zábere. Po novom je nástroj ešte výkonnejší a zameraný aj na prípady, keď sa na obrázku nachádza voda, či presnejšie odrazy oblohy vo vode.

Nová verzia SkyAI poskytuje aj realistickú zmenu nasvietenia s presnejším ovládaním intenzity a saturácie. Novinkou je aj Relight Human, špecializovaný na nasvietenie portrétov a zjednotenie svetelnosti ľudí a oblohy pre realistický efekt.

Transformovateľné overlay textúry

Lokálne masky umožňujú v novej aktualizácii dosiahnuť ešte lepšie efekty vďaka pokročilým nastaveniam pre úpravy textúr a overlay vrstiev.

Vylepšené šablóny

Prvok, ktorý je dôležitou súčasťou LuminarAI procesov dostal v novej verzii užitočné vylepšenia pre rýchlejší prístup a jednoduchšie prezeranie šablón. Okrem toho je dostupná aj integrácia s Luminar Marketplace, kde si používatelia môžu kúpiť šablóny a tie sú následne automaticky pridané do záložky For This Photo.

Rozšírená podpora fotoaparátov a formátov

Update 2 je kompatibilný s ďalšími modelmi fototechniky a typmi súborov:

       

Viac info o update, možnosť kúpy softvéru nájdete na webe Skylum. Pre používateľov predchádzajúcej verzie ide o bezplatnú aktualizáciu.

zdroj: Skylum 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Ach, tie obaly – Deer Star

Deer Star je malý rodinný pivovar, který vznikl v roce 2018 v Bulharsku. Toto prvotřídní řemeslně vyráběné pivo se vaří…
pokračovanie článku

Greenery – Pantone farba na rok 2017

Farbou nadchádzajúceho roka sa podľa svetoznámej spoločnosti stal odtieň s názvom PANTONE 15-0343 Greenery. Po minuloročnej “Serenity and Rose…
pokračovanie článku

Kurz kaligrafia (základy) – Ateliér Amulet

Pozývame na intenzívny kurz KALIGRAFIA – základy. Zoznámite sa s remeslom aj umením kaligrafie. Naučíte sa základné princípy latinkového…