Nudíte sa doma? Skúste aktivity The Great Indoors!

Animované ilustrácie od štúdia Young ponúkajú viacero bežných aj vcelku nevšedných tipov.

Zábava pod strechou

Online sprievodca interiérovými aktivitami. Tak by sa dal charakterizovať projekt The Great Indoors , ktorý dizajnéri z Manchesteru vytvorili pre Skauting. Zahŕňa v sebe viac ako stovku činností, hier či nápadov na majstrovanie, ktoré nestoja nič a môžete ich realizovať aj doma. Čo sa aktuálne veľmi hodí.

Iniciatíva cieli na rodiny s deťmi, ktoré sa v rámci karantény octili v izolácii a možno im už dochádzajú nápady ako tráviť spoločný čas. Veľa tipov má zároveň aj edukatívny rozmer, takže stojí za to sa na ne pozrieť.

zdroj: Young / It’s Nice That

Nie je ľahké vymýšľať

A čo bolo najťažším aspektom celého projektu? Ako asi správne tušíte – nápady. Autori za vcelku krátky čas prišli s asi 400 rôznymi nápadmi, z ktorých sa tie naj ocitli v sprievodcovi.

V jeho centre stoja ilustrované postavičky zo sveta ľudí aj zvierat, ktoré predvádzajú aktivity a dávajú aj humorný návod ako na ne. Vizuálny štýl je založený na geometrii a tvaroch, vďaka čomu je všetko jednoduché a výrazné. A zároveň flexibilné, čo je pri takom objeme rôznych nápadov, ktoré chcete zaujímavo odprezentovať, určite super.

Všetky si ich môžete pozrieť na webe Skautov.

zdroj: It’s Nice That

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Bratislava Design Week 2014

Termín: 22.- 28. september Miesto konania: Bratislava – Staré Mesto Hlavná centrála: Laurinská 14, dočasná intervencia v nevyužívanom 7. poschodovom objekte…
pokračovanie článku

Deformačná mapa

Filter Displace, ukrytý vo Photoshope medzi sadou filtrov Distort ponúka vcelku jednoduchý, no pritom veľmi efektný a realistický spôsob namapovania objektu na…
pokračovanie článku

Knižný tip: Pionýři a roboti

Objevná monografie badatelů v oblasti výtvarné kultury mapuje zlatou éru československé ilustrace, kdy po létech stalinistického socialistického realismu začaly do vizuální tvorby pronikat nejprogresivnější postupy.
pokračovanie článku

X. Trienále plagátu Trnava 2018

Galéria Jána Koniarka v Trnave organizuje v roku 2018 výročný desiaty ročník súťaže aktuálneho svetového plagátu Trienále plagátu Trnava (TPT). TPT…