Koniec prekresľovania PSDčiek do Sketchu – je tu converter od Avocode

Tím vývojárov predstavil novinku, ktorá poteší viacerých z vás. Teda, v prípade, že ste potrebovali, aby sa z našlapaného PSDčka stal našlapaný Sketch formát. Už čoskoro by to malo ísť celkom hladko – vďaka online converteru. Ako funguje?

Celkom jednoducho. Všetko sa odohráva online, takže stačí nahrať váš dokument na Avocode platformu, ktorá ho následne anonymne analyzuje a preloží do nezávislého dátového formátu.

Následne začne zábava. Converter začne vytvárať dokument vo formáte Sketch, ktorý bude obsahovať vrstvy, vektorové objekty, ako aj všetky efekty vrstiev a blending módy.

Ako tretí a posledný krok bude vytvorený odkaz na stiahnutie, ktoré vám pristane v mailboxe. Elegantné, čo poviete?

Vývoj tohto užitočného nástroja je aktuálne vo fáze Private Beta, to znamená, že si môžete jej fungovanie už zakrátko vyskúšať na vlastnej koži. Presnejšie, na vlastnom projekte. Stačí skočiť sem a zadať svoj e-mail.

 

zdroj: avocode.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Českí colníci hľadajú novú identitu

Celní správa ČR chce vylepšiť svoju vizuálnu prezentáciu. Na novom vizuále chce spolupracovať s dizajnérmi. Identita by mala vzísť zo…
pokračovanie článku

Písmo inšpirované banánovou šupkou

Je to presne päťdesiat rokov, čo začala spoločnosť Chiquita ako prvá lepiť na banány 2,7 centimetrové označenia. Modro-žltá…
pokračovanie článku

Vyšiel FontExplorer X Pro 7 pre Mac

Riešenie, ktoré uľahčuje prácu s písmami a ich katalogizáciou prichádza s novou verziou aj pre Mac. Čo nové ponúka?