iStores sa stáva najväčším predajcom Apple na Slovensku a v Čechách, dominuje iPhone

Spoločnosť WESTech, spol. s r o., ktorá prevádzkuje najväčšiu sieť prémiových predajní produktov Apple na Slovensku pod názvom iStores, rozširuje svoje pôsobenie v Českej republike. Slávnostným otvorením dvoch predajní v Prahe a jednej v Ostrave sa už 20. mája iStores stane najväčším špecializovaným autorizovaným predajcom produktov Apple na Slovensku i v Čechách s medziročným rastom predaja 15%.

IMG_7004

Spolu s tromi novými prevádzkami ponúkne iStores na Slovensku šesť a v Českej republike päť predajní s ročnou predpokladanou návštevnosťou dva milióny. Za obdobie posledných troch rokov len na Slovensku strojnásobil iStores svoje pôsobenie, otvoril štyri nové predajne a získal prvenstvo v predaji Apple produktov. Najpopulárnejším produktom je iPhone, ktorý tvorí viac ako polovicu predaja všetkých výrobkov Apple, pričom značka láka viac mužov ako ženy a typický Apple pozitívny zákazník vlastní spravidla tri a viac výrobkov s logom jabĺčka.

IMG_7003

Už teraz prejde za rok bránami iStores viac návštevníkov, ako má Praha obyvateľov. Doterajší rast a expanzia do Českej republiky sú pre iStores veľkým záväzkom. Zároveň je to silná správa, ktorá potvrdzuje, že projekt špecializovaných predajní s odborne vyškoleným tímom poskytujúcim komplexnú zákaznícku skúsenosť, sa teší veľkej popularite. Zákazník, ktorý si kupuje akékoľvek zariadenie Apple alebo príslušenstvo k nemu, uprednostňuje kvalitu a osobnú starostlivosť už od prvého kontaktu,“ povedal Matej Sršeň, riaditeľ spoločnosti WESTech, spol. s r o.

 

istores-logo.png

Prevádzkovateľom obchodov iStores je spoločnosť WESTech, spol. s r. o., ktorá bola založená v roku 2000 a zamestnáva 70 ľudí na Slovensku a 30 v Čechách. Firma je súčasťou nadnárodnej IT skupiny ELKO a úspech siete iStores na Slovensku chce zopakovať aj v Českej republike. Predajne iStores kladú veľký dôraz na osobnú skúsenosť a spokojnosť zákazníka.

Pravidelne prebiehajúca Apple certifikácia predajcov je podmienkou udržania si štatútu Apple Premium Reseller, Apple Solution Expert Education, pričom iStores sa stal lídrom v oblasti predaja B2B.

www.istores.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Adrian Macho – tvorca značky Seaside Spirit

Na chvíľu sa prenesieme do príjemného teplého prímorského prostredia, ktoré nám vo svojich zábavných ilustráciách sprostredkuje slovenský grafik…
pokračovanie článku

Ako vznikajú plagáty pre Apple Originals?

Apple na jeseň minulého roku predstavila vlastnú streamovaciu službu Apple TV+. Na platforme postupne pribúda obsah a dá sa…
pokračovanie článku

workshop modrotlače

Vyskúšaš si tradičnú ručnú modrotlač a použiješ tradičné formy s ľudovými motívmi, ale aj vlastnoručne vyrobené formy.