Ach, tie obaly – A Pèl Barba Roja Ancestral

Někdy vám život dá příležitost setkat se na cestách s velkými lidmi. Byl to případ Jordiho, modelu, který spolupracoval na projektu šumivých předků Loxarelu. Toto víno se vyrábí metodou Ancestral v jedné fermentaci, která začíná v jílovité amfoře a končí uvnitř láhve.

Směs byla vytvořena na vinici v nadmořské výšce 500 m v oblasti Plà de Manlleu (Tarragona) s odrůdami Sumoll, Xarel.lo vermell a Grenache.

Zdroje: packagingoftheworld, pagadisseny

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Refresher.sk má nové logo

Viac sa dočítate na refresher.sk   Páči sa Vám nové logo Refresher.sk? [myo_poll poll =3826 type = bar perc =…
pokračovanie článku

Wadowice sa prezentujú novým erbom aj identitou

Poľské mestečko v tomto roku pristúpilo k osvieženiu svojej identity. Redizajn sprevádza zjednodušenie a súčasný prístup k heraldike. Jeho autorom je štúdio…
pokračovanie článku

Olympijské piktogramy prvýkrát v pohybe!

Nadchádzajúca paralympiáda, ktorá sa uskutoční v Tokiu, má vďaka Masaakimu Hiromurovi nový set ikoniek, ktoré sú premiérovo aj animované.