Aplikácia, s ktorou schováte PANTONE do vrecka

Mnoho dizajnérov ich denne využíva pri svojej práci. Teraz prichádza digitálna verzia ikonických paliet. Pantone Studio – iOS aplikácia, ktorá vám umožní pristupovať k farebným paletám PANTONE prakticky kdekoľvek. Čo všetko ponúkne používateľom?V rámci aplikácie bude možné prezerať rôzne farby, vytvárať vlastné palety či vytvárať vzorky priamo z farieb okolo nás. Priamo v rámci aplikácie môžete robiť fotografie a následne zistiť pozíciu farebných odtieňov v rámci PANTONE vzorkovníkov, RGB, CMYK aj Hex hodnoty.

weccxrhmqpf4tpwymbc6pb

Tieto farby môžete potom ukladať do vlastnej knižnice, môžete z nich vytvárať vlastné výbery a palety, či otestovať ich na grafike či interiéroch v rámci karty Studio. Farby i palety je možné takisto importovať do Creative Cloud, zdieľať na sociálnych sieťach či posielať e-mailom.

Aplikáciu nájdete v App Store.

1 comment
  1. Myslím, že výrobcovia aplikácií zasa raz šiapli vedľa. Dá sa niekomu ukázať P.021 alebo P.072 (obe až notoricky známe) na RGB displeji?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Letný večer s papiermi

Papier nie je ani zďaleka mŕtvy. Z čoho sa vyrába, čo všetko sa doň pridáva a ako môže byť aj práca s papiermi ekologická? Príďte si v jeden letný večer vypočuť o tom, ako vzniká médium, s ktorým sa stretávame denne - či už ako dizajnéri, majitelia firiem alebo spotrebitelia.
pokračovanie článku

Tlačený Egreš? Nech sa páči!

Magazínom z lokálneho prostredia, zdá sa, doba praje. Zaujímavé čítanie sprevádzané podmanivými ilustráciami či fotografiami ponúka napríklad Pyré, ktoré…