Side project na dnes: Mono Madness III

Side projects, alebo veci, ktorým sa človek venuje, keď zhasne lampu na svojom pracovnom stole, som vždy považoval za skvelý spôsob doplnenia kreatívnej energie a zdroj inšpirácie. Navyše, tieto záľuby, z ktorých sa časom stalo niečo vážnejšie, inšpirujú nielen toho, kto sa im venuje, ale často aj ľudí okolo. To je na nich najkrajšie. Dnes na tému minimalizmus a architektúra.

Nick Frank je fotograf z Mníchova, ktorý vo voľnom čase berie do rúk svoj milovaný fotoaparát Leica M Monochrom a vyráža za pôsobivými obrázkami. Projekt, v rámci ktorého sa autor venuje svojej záľube, nazval Mono Madness. Nasledujúce zábery patria už do tretieho pokračovania.

Fotografie vznikali postupne v priebehu niekoľkých víkendov, ktoré Nick strávil fotografovaním rôznych miest a budov. Všetky fotky pritom charakterizuje výrazný kontrast a pôsobivé svetlo. Lepšie, než si o tom čítať, je asi vidieť. Presvedčte sa sami.

Modern-architectural-shapes-in-an-unconventional-design-600x815 Minimalist-dark-architecture-photography-of-the-Mono-Madness-III-600x827 BMW-Vierzylinder-tower-in-Munich-Germany-600x419 Bent-forms-an-image-of-the-Mono-Madness-III-series-by-German-photographer-Nick-Frank-600x600 A-staircase-twisted-into-itself-600x454 Organ-pipes-in-perfect-symmetry-600x600

The-contrast-of-black-and-white-in-architecture-600x600 This-architectural-construction-seems-to-be-engulfed-in-itself-600x600 Urban-architecture-photography-600x600

Ak sa vám fotografie Nicka Franka páčia, určite sí pozrite aj ďalšie z jeho sérií. Stoja za to.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Filmové plagáty z pohľadu Petra Majaricha

Peter Majarich, dizajnér zo Sydney, redizajnuje filmové plagáty ako súčasť svojho súkromného projektu s názvom: A Movie Poster A Day.
pokračovanie článku

Artline – Digital Art súťaž s DeepMind

Ak pravidelne sledujete DeepMind Facebook fanpage, určite ste si všimli, že sme už viackrát avizovali prípravu súťaže. Aj…
pokračovanie článku

Cadillac má novú identitu od Mother Design

Automobilka, ktorá vznikla ešte na začiatku 20. storočia, chce redizajnom vniesť do svojho brandingu novú energiu. Najvýraznejšou zmenou je flat emblém v jedinej farbe.