Pochúťky dotvárajú kreslený svet malajziskej autorky

Dnes tu pre vás máme obzvlášť milú kombináciu, po ktorej dostanete chuť skočiť si do bufetu, obchodu, či aspoň automatu na pochutiny. Práve tie tvoria významnú časť projektu, ktorý si vymyslela a ktorým sa zabáva Nady Nadhira.

Malajzijská autorka vytvára drobné milé ilustrácie, ktoré vynachádzavo kombinuje s sladkosťami a ďalšími pochúťkami. M&M tak v jej svete predstavujú balóny z filmu UP, ktoré odniesli dom pána Fredricksena. Oreo sušienky sú zase na to, aby sa z nich – po malej úprave – stali oči kreslenej postavičky. A tak ďalej. Pozrite sami.

 

Viac kombinácií sveta sladkostí a kreslených obrázkov nájdete na jej Instagrame.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Rozprávanie o tvorivom procese

Ako to vyzerá, keď začíname tvoriť vizuálnu identitu? Na tejto prednáške vám porozprávame o tom, ako to vyzerá v našom štúdiu od dohodnutia spolupráce až po odovzdanie projektu. Ako vznikajú naše nápady, kde čerpáme inšpiráciu, na čo všetko myslíme a kedy prechádzame z papierových náčrtkov k počítačom.
pokračovanie článku

Coffee Branding Mock-Up za 29$

Na portáli Creative Market aktuálne môžete nájsť aj mock-up s tematikou kávy. S jeho pomocou môžete svoje návrhy prezentovať v realistickej forme. 
pokračovanie článku

Ach, tie obaly – La Brava Cava

Statečnost. To je slovo, které ve Španělsku znamená mnoho věcí, od temperamentu až po stav moře nebo náladu…