El Capitan vs Enfocus Pitstop Pro 13

Apple koncom Septembra vydal najnovší OS X s názvom El Capitan, a tak prišiel čas aktualizovať. Pitstop od firmy Encofus nepatrí medzi tie “bežné “ programy, a preto je dobré pred aktualizáciou vedieť či je to bezpečné pre našu budúcu prácu alebo nie. Ďalšia možnosť (aj tá moja) je proste pozabudnúť nato že sa nejedná o samozrejmosť a pustiť sa ihneď po vydaní najnovšej verzie do aktualizácie.

Je dobré vedieť že Enfocus sa ihneď vyjadril na svojej stránke ku kompatibilite Pitstopu. Stanovisko že “Pitstop Pro momentálne nie je oficiálne podporovaný najnovším OS X” nepoteší. Podľa webu ale vyjde koncom Októbra aktualizácia s oficiálnou podporou OS X El Capitan. Ja môžem potvrdiť, že Pitstop plnohodnotne funguje aj bez záruky spoločnosti a nepostrehol som zatiaľ žiadne nedostatky či nefunkčné prvky pluginu.

Na záver teda teda môžem potvrdiť funkčnosť Pitstopu pod najnovším OS X, i keď zatiaľ  “neoficiálne “ a aktualizácia bude dostupná do teraz v neupresnenom dátume na konci Októbra.

Viac informácií a presný dátum aktuálizácie na www.enfocus.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

NOVINKA Suitcase Fusion 8 v prodeji

Nová verze správce písem Suitcase Fusion 8 přináší zcela přepracované a zjednodušené uživatelské rozhraní, podporu nových verzí Adobe Creative…
pokračovanie článku

Pixelmator Pro pridáva podporu LUT

Obľúbený editor pre vizuály prichádza s aktualizáciou, v ktorej okrem iného vývojári doplnili podporu pre súbory LUT.
pokračovanie článku

Jeden zápisník (ne)stačí

Nosiť so sebou všade notes je fajn. Môžete si poznačiť veci, na ktoré by ste inak mohli zabudnúť,…
pokračovanie článku

Nový Font 189

Na co se můžete těšit v letošním třetím čísle našeho časopisu? Kromě hlavního tématu, kterým je tentokrát CI starožitnictví a aukčních síní, jsou to články a rozhovory ze světa grafického designu, fotografie, ilustrace nebo grafického software a věnuje se mimo jiné také papírenskému odvětví…