Hľadáme deétepáka!

V Istropolitana Ogilvy hľadáme DTP grafika, ktorý nemá problém s InDesignom, Photoshopom a Illustrátorom, miluje MAC-ky, má aspoň 3-ročnú prax v reklamnej agentúre alebo grafickom štúdiu, bavia ho zalamovačky a retuše, neodolá ani príprave do tlače, vie, čo sú to tépéčká, ale nie je mu cudzí ani online.

Ak si to ty, pošli nám CV na job@istropolitana.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Kde sú emócie, tam nie je žiadna diskusia. Spoznajte umenie argumentácie v online prednáške.

Lepší argument v hrsti ako dojmy na streche! Ako vyzerá umenie argumentácie a ako sa vyhnúť chybám v debate prezradí v stredu 2. februára v online prednáške odborník v tejto oblasti. Martin Schmidt priblíži svet kritického myslenia a ukáže, ako správne argumentovať. Návštevníci si budú môcť osvojiť mechanizmus vyjednávania, presvedčovania a zdôvodňovania, ktoré vynikajú logickou správnosťou, relevantnosťou a inšpiratívnosťou. 
pokračovanie článku

Set ikoniek zadarmo!

Dnes pre vás máme tip na set ikoniek, ktoré si môžete bezplatne stiahnuť z portálu Creative Market. Hodia sa…
pokračovanie článku

Svěží identita Crown Affair od studia Placeholder

Začalo to udržitelnými biologicky rozložitelnými bambusovými sáčky. Nyní New Yorské kreativní studio Placeholder odhalilo celou novou identitu značky s péčí o vlasy.
pokračovanie článku

Praxe designera: 6 nutných dovedností

Vítejte v prvním dílu seriálu krátkých čtení věnujících se praktickým věcem, které potkají na profesní dráze každého designera.