Fest Anča bude tento rok koncom augusta

Obľúbený letný festival animácie, ktorý sa koná v Žiline nezrušia. Presúva sa na koniec leta.

Organizátori sa rozhodli posunúť dátum konania najbližšieho ročníka o mesiac. Z júla sa tak Fest Anča presúva na záver augusta. Miesto ostáva bez zmeny.

Tím festivalu tak reaguje na odhady, ktoré hovoria, že v pôvodnom termíne by nebolo možné zodpovedne zabezpečiť všetky dôležité aspekty podujatia, nehovoriac o účastí hostí či návštevníkov. Namiesto presunu do online rozmeru, či úplného zrušenia, ide Fest Anča cestou prekrúžkovaného kalendáru.

Ak teda plánujete tento rok žilinský festival navštíviť, poznačte si dátum 27. až 30. august 2020. Fest Anča vás privíta v priestoroch Novej Synagógy, Stanice Žilina-Záriečie či v ďalších kultúrnych priestoroch v meste.

Viac info a odpovede na časté otázky nájdete na webe Fest Anča.

zdroj: Fest Anča

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Sklo VŠVU časť prvá: dizajn

Galéria Satelit predstavuje prierezovú výstavu študentských prác zameraných na dizajn a úžitkové umenie z Ateliéru Sklo Vysokej školy výtvarných umení. Práce vznikli počas posledných desiatich rokov, keď sa vedenia ateliéru ujal v roku 2010 doc. Mgr. art. Patrik Illo. Na výstave sú ukážkami prác zastúpení aj traja pedagógovia ateliéru – Patrik Illo, Palo Macho a Milan Opálka. Je to prvá z plánovanej dvojice výstav, časť druhá sa uskutoční v nasledujúcom roku a zmapuje práce študentov zamerané na voľnú sklársku tvorbu. Toto rozvrstvenie vyplýva z koncepcie ateliéru, ktorá dáva rovnaký priestor obom líniám rámcujúcim disciplínu sklo – a to dizajnu aj voľnému umeniu.
pokračovanie článku

Ach tie obaly: G Candle Co.

Na trhu plnom konkurencie pomáha značke ručne vyrábaných sviečok odlíšiť sa aj jej dizajn.
pokračovanie článku

Písma z neďaleka – Greta Text

Pekné písma nevznikajú iba v štúdiách ďaleko odtiaľto. Aj v tých tuzemských tvoria talentovaní dizajnéri, ktorých projekty sa od prvotného…
pokračovanie článku

Konica Minolta na Slovensku s novým generálnym riaditeľom

Novým generálnym riaditeľom značky Konica Minolta na Slovensku sa stal doterajší český riaditeľ Pavel Čurda. Konica Minolta na Slovensku a Čechách tak spájajú svoje sily. Zmena prinesie na oba trhy nové produkty a služby, lepšiu vzájomnú výmenu know-how a kvalitnejšie služby pre zákazníkov.