Pozrite si grafiky Čiernych dier na jednom mieste

Všetkých 189 motívov si už 4. februára budete môcť prezrieť v rámci novej výstavy. Tú nájdete v aukčnej sieni SOGA v Bratislave.

Ide o vôbec prvú výstavu všetkých grafík v rámci jedného priestoru a podujatia. Od 4. do 28. februára sa okrem samotnej výstavy budú konať aj dve benefičné aukcie, do ktorých venovali beznádejne vypredané grafiky ich majitelia či samotní autori.

Výťažok z predaja zberatelských kúskov pôjde na pomoc kaštieľu v Jelšave, kde si Čierne diery prenajali časť priestorov. Tým chcú vdýchnuť život prostredníctvom novej verejnej funkcie. Online aukcia sa bude konať na webe SOGA.sk od 4. do 11. februára do 21:00. Živá aukcia sa uskutoční v priestoroch SOGA 27. februára. Bližšie info sľubujú organizátori všas upresniť.

Vernisáž k výstave bude 4. februára o 18:00 v SOGA na Panskej ulici 4 v Bratislave. Tešiť sa môžete aj na nový katalóg grafík k výstave, ako aj diskusiu s Martinom LiptákomMichalom Tornyaiom z Čiernych dier, či na komentovanú prehliadku s ilustrátorkou Danielou Olejníkovou a dizajnérom Ondrejom Gavaldom.

Výstavu môžete počas jej trvania navštíviť každý deň od 10:00 do 18:00. Vstup je voľný.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Profi retuš v timelapse videách

Dnes vám ponúkame video, ktoré ukazuje ako vyzerá retušovanie obyčajnej fotografie do podoby obálky pre titulku časopisu.
pokračovanie článku

Vedci objavili novú vysoko odolnú modrú

Na DeTePe sa venujeme najmä desktop publishingu, grafickému dizajnu a veciam s nimi voľne súvisiacimi. A práve takou môže byť aj…
pokračovanie článku

Diamanty a vizitky sú večné

Na záver pracovného týždňa trochu luxusu. Ako inak by ste nazvali vizitky vybíjané diamantmi?
pokračovanie článku

Savory food – set fotiek zadarmo!

Dnes pre vás máme tip na sadu kvalitných fotografií jedla, ktoré môžete použiť vo svojich online či offline…