Nedokončený obraz – identita novej whisky Athru

Zdá sa, že írska whisky je  na vzostupe – dôkazom môže byť aj rastúci počet destilérií. Jedným takýmto nováčikom je aj Athru, ktorá sa destiluje v Lough Gill.

Ide o rozbiehajúci sa projekt, ktorý má dlhodobé ciele a preto autori identity prišli s myšlienkou “nedokončeného obrazu”. Tento motív je prítomný v samotnom logotype aj ďalších výstupoch – či už cez zrezané rohy písmen alebo vizuály, v rámci ktorých identickými zrezanými plochami vznikajú koláže obrázkov a vytvárajú tak spomínaný nedokončený, otvorený obraz.

Tento prístup, spolu so zvolenou typografiou, má pomôcť vyniknúť značke v prílive iných, ktoré sa prezentujú scriptovými písmami a vintage estetikou. Ako hovoria sami autori, ich cieľom bolo rozprávať o tradícii, ktorú destilovanie whisky má, ale tak, aby branding nepôsobil od začiatku staro. Aj preto, lebo Arthru nevzniká v priestoroch s dlhoročnou tradíciou destilovania či technológiou z 18. storočia.

 

 

zdroj: creativereview.co.uk

benpetercatchpole.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Idiot – nový animák zo Slovenska

Dnes by sme vám radi predstavili nový slovenský animovaný film. Jeho témou je altruizmus, čí presnejšie jeho nepochopenie.
pokračovanie článku

100 ikoniek zadarmo!

Na graphicburger si môžete bezplatne stiahnuť aj rozsiahly set ikoniek v minimalistickom štýle. Každá zo stovky ikoniek je v krivkách,…