Klávesnica inšpirovaná klasickým písacím strojom

Zunujú sa vám už všetky tie high tech, futuristicky vyzerajúce klávesnice? Máte už dosť neosobného minimalistického dizajnu? Tak potom sa môžete tešiť na 7. marec. Vtedy totiž začína predpredaj tohto kúsku.

Lofree, ako sa klávesnica volá, je na prvý pohľad odlišná od zvyšku zariadení jej druhu, ktoré možno dnes vidieť na našich pracovných stoloch. Inšpirácia klasickými písacími strojmi je zrejmá na prvý pohľad, stačí sa pozrieť na tvar klávies. Svoju osobitosť zdôrazňuje aj pestrým výberom farebných kombinácií či tromi variantmi podsvietenia.

001 8

Klávesnica však napriek retro inšpirácii nezabúda na súčasné trendy. Pokiaľ ide o pripojiteľnosť, máte na výber z káblového či wireless verzie. Lofree je kompatibilná s platformami Mac, iOS, Windows aj Android. Simultánne ju môžete spárovať s najviac tromi zariadeniami. Viac informácií môžete nájsť na oficiálnom webe produktu.

 

zdroj: designtaxi.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

July Bundle s 96% zľavou!

Dnes pre vás máme tip na July Bundle, ktorá môžete na TheHungryJPEG. Obsahuje 26 fontov ako aj 22…
pokračovanie článku

Pinterest predstavil upravené logo

Možno ste ho už zaregistrovali, možno nie. Každopádne, platforma s pripináčikom v logu nedávno osviežila svoj brand novým fontom.Otázkou ostáva,…
pokračovanie článku

Boombon – energie na cesty

Boombon je revoluční produkt mladého podnikatele Martina Kumpela. Byl vytvořen v reakci na nebezpečnou epizodu mikrospánku, kterou zažil na své noční cestě z dovolené.
pokračovanie článku

Odvážná podoba piva Aragveli

Značka Aragveli hovoří k moderním Georgiánům, kteří žijí svobodně a otevřeně, ale současně respektují minulost, tradice a kulturu. Název Aragveli pochází…