Skvelá ponuka – balíček 270 fotografií za 19 dolárov!

Webdizajnér ale najmä fotograf Viktor Hanáček aktuálne ponúka šesť sád svojich fotografií, ktoré môžete využiť vo svojich projektoch, za zvýhodnenú cenu. Ušetriť môžete až 70% – to už sa oplatí.

Šestica setov obsahuje vyše 270 obrázkov, ktoré sa hodia pre pozadia webových stránok, grafiku sliderov, na blogy či do mockupov aplikácia. A to je len zopár príkladov využitia.

1-all-images-o

Čo teda bundle obsahuje?
iPhone 5S Mega PhotoPack
Little PhotoPack
2nd Mega PhotoPack
50+ Real Night Bokeh Backgrounds
1st Mega PhotoPack
Blurred Backgrounds Pack

Celkovo tak získate 270+ záberov vo vysokom rozlíšení, ktoré si môžete stiahnuť hneď po zakúpení (bezpečná úhrada cez PayPal). Ak využijete ponuku, môžete ušetriť viac od 55 do 69 dolárov!

3-all-images-o

Balík je navyše možné i vyhrať. Možno budete mať šťastie a získate ho za ešte výhodnejšiu cenu alebo aj celkom zadarmo. Kompletný prehľad toho, ako to funguje nájdete TU.

Ak by sa chceli o práci Viktora Hanáčka dozvedieť viac, kliknite na jeho profil na creativemarket.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Na skok: Velká Pardubická má nové logo

Súťaž nedávno predstavila logo, ktoré nie je poprvýkrát v histórií späté s konkrétnym sponzorom. Najznámejšie české závody o dlhoročného partnera prišli…
pokračovanie článku

Kreativní snídaně – Europapier Bohemia

EUROPAPIER – BOHEMIA spol. s r.o. si Vás dovoluje spolu s dalšími partnery srdečně pozvat na snídaně plné čerstvých novinek a vizuálních…