Páv v tieni: Nové logo NBC

Televízna a rozhlasová spoločnosť, ktorá vznikla v roku 1926, prichádza s novým logom.

Redizajn sa nesie v duchu zjednodušenia, no zachováva podstatu predchádzajúceho loga. Páv a predovšetkým jeho nezameniteľný dúhový vejár, ktorý bol s NBC spätý už v roku 1956, sa nemení na jednofarebnú siluetu.

Logo má po novom flat prevedenie, bez naleštených plôch či priestorového efektu a bieleho obrysu. Symbol páva je tak čiastočne prítomný v negatíve, čo vo výsledku pôsobí čistejšie a viac nadčasovo.

Zmenou prešiel aj názov, či presnejšie písmo, ktorým je pod symbolom sádzaný. Výraznejší rez bezpätkového NBC Tinker lepšie ladí s novou formou loga.

zdroj: NewCastStudio

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

ANWELL: Konica Minolta nám pomohla rozbehnúť podnikanie

Vyštudovaný právnik, ktorý si nikdy nepomyslel, ze sa stane profesionálnym tlačiarom. Dnes je spoločnosť ANWELL jedna z mála firiem na Slovensku, ktorá ponúka komplexné tlačiarenské služby. Od tlače diplomových prác, plánografie, digitálnej veľkoformátovej tlače až po výrobu reklamných predmetov. Za ich úspechom stoja aj zariadenia od Konica Minolta.
pokračovanie článku

Wacom v SWP teraz so zľavou

Priali ste si stylus pre iPad, grafický tablet Bamboo či Intuos alebo skvelý Inking či dokonca zobrazovací tablet…
pokračovanie článku

Proč ignorujeme grafické manuály a jak to zlepšit?

Patřím k lidem, kteří po otevření jakékoliv krabice automaticky odloží uživatelské příručky a návody bokem. Manuál rovná se dokument, který nepotřebuju. Mám hlavu a poradím si s tím! A pak si ji lámu, když to nejde. A pak znovu, když ten manuál zpětně hledám. Protože někdy je manuál fakt potřeba. Jak z toho ven?
pokračovanie článku

Arrangments – čaro kompozície

Pri fotografovaní patrí kompozícia k najdôležitejším faktorom, ktoré ovplyvňujú výsledok. So zaujímavým pohľadom na ňu prišla fotografka Emily Blincoe…