Set 140 ikoniek zadarmo!

Dnes pre vás máme tip na kolekciu ikoniek, ktoré si môžete bezplatne stiahnuť z graphicburger. Rozsiahla kolekcia je členená do 14 kategórií a vybrať si môžete z dovch vizuálnych štýlov.

Ikonky sú zároveň dostupné vo viacerých formátoch – AI, SVG, PDF, EPS či PNG. Rovnako si môžete zvoliť aj rozmer, ktorý vám vyhovuje – 32px, 64px alebo 128px. Autorom je tím Sliceberry, ktorý stojí aj za plnou verziou balíka UIcons, ktorý obsahuje 1490 ikoniek. Výber sťahujte TU.

body

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Obal edice Adidas Ultra Boost X

Adidas požádal After Brand Consultants o navržení obalu, který představí jedno z nejdůležitějších vydání roku. Ultra Boost X jsou tenisky…
pokračovanie článku

Grand motel text efect zadarmo

Trochu retra nikdy nezaškodí. Ak súhlasíte, stiahnite si tento mockup, s ktorým dáte svojim nadpisom ten správny nádych nostalgie.
pokračovanie článku

Biela farba a digitálna maloformátová tlač

Tlač bielou maloformátovou digitálnou tlačou môže na prvý pohľad znieť ako komplikovaná výzva. Nie je veľa tlačiarní, ktoré ponúkajú tlač v modeli CMYK plus bielu. Riešiť sa to dá alternatívne – napríklad sieťotlačou. To však trvá dlhšie a navyše to nie je pre každú zákazku ideálne.