Pohyblivá inšpirácia: The Idea

Dnes v rámci pohybovej inšpirácie uvidíte video, ktoré vtipným spôsobom reflektuje úskalia pri vymýšľaní nápadov. Animácia ukazuje viacero metafor na situácie, ktoré určite zažilo už mnoho z nás.

Autormi videa sú ľudia z britského štúdia Blue Zoo, ktoré má za sebou 18 rokov práce na tvorbe animácií, CG, spotov a rôzneho digitálneho obsahu. The Idea sa dostalo aj do výberu Vimeo Staff Picks. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Typografia – pravidlá a pojmy I.

Typografia, ako určitá forma umenia a techniky navrhovania písiem, má dôležité miesto v živote dizajnéra. Nejde iba o výber jedného či…
pokračovanie článku

Ach, tie obaly – Lado Bueno

Lado Bueno je první ekvádorská značka, která nabízí prvotřídní, řemeslně vyráběnou zmrzlinu vytvořenou pouze z vysoce kvalitních, čerstvých a poctivých ingrediencí, vhodných pro všechny druhy preferovaných diet a alergických omezení (bez laktózy, bez tuku, ale samozřejmě i klasicky).
pokračovanie článku

Nový Font 189

Na co se můžete těšit v letošním třetím čísle našeho časopisu? Kromě hlavního tématu, kterým je tentokrát CI starožitnictví a aukčních síní, jsou to články a rozhovory ze světa grafického designu, fotografie, ilustrace nebo grafického software a věnuje se mimo jiné také papírenskému odvětví…