Lego prestavuje svet

Je to prvá brand kampaň od 80. rokov. V jej centre stojí dobrodružný film, ktorý vznikol pod taktovkou oceňovaných tvorcov s cieľom poukázať na možnosť dosiahnuť pozitívnu zmenu cez kreativitu.

Kreatívu pripravila francúzska agentúra BETC, ktorá na koncepte spolupracovala s interným tímom klienta. Spolu chceli poukázať na fakt, že keď je reč o legu, nie je to iba o hraní sa, či edukácii, ale predovšetkým o kreativite. A práve tá sa dnes ukazuje ako jedna z najdôležitejších schopností.

Film a dianie v ňom vyjadrujú práve myšlienku Rebuild the World, ktorá je sloganom novej kampane. Napriek prvotným očakávaniam sa vo videu neobjavujú reálne kocky stavebnice, ale ide skôr o CGI simuláciu sveta, ktorý sa pri hre s Lego tvorí a neustále mení.

zdroj: itsnicethat.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Logitech predstavuje Apple novinky pre náročných

Najobľúbenejšia profesionálna myš a klávesnica boli optimalizované pre platformu Apple, aby ešte viac zjednodušili kreatívny proces všetkých, čo na Macu alebo iPade pracujú.
pokračovanie článku

MockUp plátenej tašky zadarmo

Graphic Burger aktuálne ponúka MockUp plátenej tašky pre Photoshop. PSD súbor so smart objects má rozlíšenie 2600 x…
pokračovanie článku

Adrian Macho – tvorca značky Seaside Spirit

Na chvíľu sa prenesieme do príjemného teplého prímorského prostredia, ktoré nám vo svojich zábavných ilustráciách sprostredkuje slovenský grafik…