Ďalšia grafická karta pre Mac Pro

Prednedávnom sme informovali o novej grafickej karte Sapphire HD 7950 3GB GDDR5 a už tu máme ďalšiu možnosť pre užívateľov Mac Pro.

Ide o výrobok konkurenčného výrobcu grafických kariet s názvom EVGA GeForce GTX 680 Mac Edition. Model pre Mac je postavený na populárnej karte, ktorá je pre PC k dispozícii rok. Grafická karta obsahuje 2 GB GDDR5 pamäte a podporuje 4 displeje. Podrobné informácie nájdete na stránke výrobcu.

zdroj: macblog.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Kdo vyhraje papír a tisk pro svou knihu? Soutěž Book in Progress #3 zná své finalisty a láká na celodenní konferenci s výjimečnými osobnostmi české designérské špičky.

Do třetího ročníku soutěže Book in Progress, ve které je možné vyhrát papír a tisk na svůj projekt v hodnotě 300.000 Kč, se přihlásilo 50 skvělých knižních projektů z České republiky i Slovenska. Odborná porota vybrala deset nejlepších, kteří se utkají o výhru v rámci konference o knihách 29. listopadu od 10 hodin v Centru Architektury a Městského Plánování v Praze. Konferenci můžete sledovat živě na platformách Youtube nebo Facebook.
pokračovanie článku

Ink & Paper

Tento krátky dokument nie je ani tak o klasickej polygrafii & papieri ako o dvoch ľuďoch, ktorí, aj napriek nepriaznivým…
pokračovanie článku

Ach tie obaly: Ouzo Mytilene

Produktový rad destilátov pod značkou Eva distillery navrhlo štúdio Dolphins.