Set 40 ikon zadarmo!

Na graphicburger si môžete teraz zadarmo stiahnuť aj túto sadu ikoniek v rozmere 128 x 128 pixelov s linkami so šírkou 2 a 4 pixely. Bezplatný balíček obsahuje 40 ikon v PSD a PNG formáte.

Všetky je navyše možné jednoducho prispôsobiť podľa vlastných potrieb. Autorom je Darius Dan. Ikonky nájdete TU. Dostupná je aj platená verzia, ktorá je rozsiahlejšia.

obr2

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Vďaka novozaloženému Slovenskému Inštitútu v Jeruzaleme VŠVU nadväzuje nové partnerstvá s inštitúciami v Izraeli

Účasť VŠVU na Jerusalem Design Week, Slovensko ako hlavný hosť jubilejného 10. výročia medzinárodného fotografického festivalu PHOTO IS:RAEL, otvorenie rezidenčného programu v House of Artists pre slovenských umelcov a umelkyne čirozšírenie partnerstva s vysokými školami Bezalel Academy of Arts and Design a Shenkar College of Engineering, Design and Art.  Toto sú konkrétne výsledky spolupráce VŠVU so Slovenským Inštitútom v Jeruzaleme.
pokračovanie článku

Set Mockupov vín za 22 dolárov

Na portáli Creative Market aktuálne môžete nájsť aj tento set prezentačných vizuálov, ktoré vám dobre poslúžia pri práci…
pokračovanie článku

Coffee Branding Mock-Up za 29$

Na portáli Creative Market aktuálne môžete nájsť aj mock-up s tematikou kávy. S jeho pomocou môžete svoje návrhy prezentovať v realistickej forme.