Pentawards Festival štartuje už 10. marca

Dvojdňová online konferencia sa vracia v jarnom vydaní.

Prestížna súťaž so zameraním na obalový dizajn prichádza s novým podujatím, ktorý nadväzuja na predchádzajúci event. Ten sa konal v septembri 2020, takisto v online podobe.

Počas dvoch marcových dní prinesie prezentácie rôznych odborníkov z dizajnu a ďalších oblastí s ním súvisiacich. Hovoriť sa bude o tom ako spustiť globálnu značku v čase pandémie či o budúcnosti obalového dizajnu.

Všetky prednášky budú dostupné v angličtine a bezplatne. Treba však myslieť na časovú zónu GMT, v ktorej sú prenosy plánované. Ich podrobný prehľad nájdete na webe súťaže Pentawards. Takisto si tu môžete pozrieť záznamy z minulého roku. Tu je pilotný ročník v skratke:

zdroj: Pentawards

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Štýlové plagáty pre fanúšikov automobilových závodov od Automobilist

Nová séria umeleckých plagátov je inšpirovaná slávnou históriou Porsche aj futurizmom. Ako by asi vyzerali závody vo vesmíre? Túto a podobnú otázku si položili autori z Automobilist, ktorý sa špecializujú na kreatívnu tvorbu spojenú s motorizmom.
pokračovanie článku

Logo pre World Expo 2025 získava rozpačité reakcie

Symbol, ktorý má reprezentovať svetovú výstavu v japonskej Osake, je podľa autorov vyjadrením “nádhery života”. Mnohí v ňom však vidia aj čosi celkom odlišné.
pokračovanie článku

1000+ textur zdarma

Pravděpodobně máte osobní archiv grafik a písem, které jste někde stáhli zdarma. Aby vaše projekty byly ještě kvalitnější, našli…