Tlačená kniha ruka v ruke s eknihou od Druskabooks

Spoločnosť Druskabooks, ktorá sa špecializuje vo vydávaní a distribúcii elektronických kníh aktuálne ponúka výhodný balík. Okrem e-kníh totiž ponúkajú aj tradičné tlačené verzie publikácií. V tomto prípade si teda môžete objednať kombináciu printu a digitálu za zvýhodnenú cenu 13,90 eur. Samostatne by vás tieto produkty vyšli na 18,90 eur. Ide o skutočne jedinečný spôsob distribúcie, ktorý dokonale uspokojí ľudí z oboch „táborov“ čitateľov.

Zatiaľ má kníhkupectvo v ponuke jednu publikáciu, ktorú si môžete kúpiť týmto spôsobom, avšak ponuka sa bude pravdepodobne rozrastať. K dispozícii tak budete mať nielen papierovú verziu pre tých, ktorí sa nehodlajú vzdať zážitku z listovania stránok, ale aj tú elektronickú. Tá je v ponuke s neobmedzeným počtom stiahnutí.

http://eshop.druskabooks.com/shop

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Opera predstavila nové logo

Jeden z top 5 prehliadačov nedávno odhalil novú podobu svojho loga. Za jeho podobou stojí nórska kreatívna agentúra Anti.
pokračovanie článku

Súkromný manuál pre tvorbu manuálov

Po dlhšom čase som bol oslovený so žiadosťou na korigovanie a otextovanie dizajn manuálu tej a tej spoločnosti. Kedysi som…