Diamanty a vizitky sú večné

Na záver pracovného týždňa trochu luxusu. Ako inak by ste nazvali vizitky vybíjané diamantmi?

Zdá sa, že konvenčné kartičky s kontaktnými údajmi už ľudí vcelku nudia. Práve preto vzniká množstvo nových, originálnych spracovaní tohto nosiča informácií. Bežná vizitka z papiera je niečo, čomu obyčajne človek neprisudzuje veľkú hodnotu – jedine, ak je zberateľ týchto kartičiek.

Sú to práve vsadené diamatnmi, ktoré majú vizitke dodať prémiovosť a možno aj zabezpečiť, že si ju bude majiteľ strážiť ako oko v hlave. A ak sa dostane do finančných ťažkostí, môžu byť drahé kamene železnou rezervou. Vlastne diamantovou.

Diamonds-Signature-Cards-by-Black-Astrum-6 image_gallery black-astrum-touts-worlds-most-expensive-business-card_1

Za návrhom týchto navštíveniek stojí londýnske dizajnérske štúdio Black Astrum. Ich výtvory sú ručne vyrobené zo švajčiarskeho kovu a počet diamantov sa už líši individuálne podľa predstáv klienta. Áno, nejde o portfóliový ťahák, z ktorého majú padať sánky. Diamantová vizitka je reálny produkt, ktorý Black Astrum ponúka.

A cena? 1 500 dolárov za kus. Presne tak, koniec rozhadzovaniu navštíveniek na všetky strany.

 

zdroj: ealuxe.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Nový partner – DTP Tools

DTP Tools ponúka množstvo zaujímavých plug-inov pre InDesign, QuarkXPress a FrameMaker. DTP Tools, ako partner DeTePe, ponúka našim registrovaným čitateľom zľavu…