Výstavy Čierne diery štartuje už dnes!

V priestoroch SOGA sa dnes koná vernisáž k výstave grafík projektu Čierne Diery. Prvýkrát budete mať možnosť vidieť všetky doteraz vytvorené motívy.

Vernisáž, ktorá výstavu otvorí, sa začína o 18:00. Okrem nej sa počas trvania výstavy uskutočnia aj ďalšie sprievodné podujatia – diskusiu s Martinom LiptákomMichalomTornyaiom z Čiernych dier, či na komentovanú prehliadku s ilustrátorkou Danielou Olejníkovou a dizajnérom Ondrejom Gavaldom. Okrem toho sa počas mesiaca budú konať aj dve benefičné aukcie. Výťažok z nich pôjde na pomoc kaštieľu v Jelšave, kde si Čierne diery prenajali časť priestorov. Online aukcia sa bude konať na webe SOGA.sk od 4. do 11. februára do 21:00. Živá aukcia sa uskutoční v priestoroch SOGA 27. februára. Bližšie info sľubujú organizátori všas upresniť. V aukcii budete môcť získať vypredané knihy ale aj grafiky, ktoré venovali majitelia či samotní autori.Výstava potrvá do 28. februára.

Výstavu môžete navštíviť od 4. do 28. februára v čase od 10:00 do 18:00 v SOGA na Panskej ulici 4 v Bratislave. Vstup je voľný.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Stiahnite si A4 Mockup zadarmo!

Dnes pre vás máme tip na mockup printového formátu A4, ktorý nájdete na portáli Graphic Burger. Prostredníctvom neho…