Side project na dnes – Okná New Yorku

Side projects, alebo veci, ktorým sa človek venuje, keď zhasne lampu na svojom pracovnom stole, som vždy považoval za skvelý spôsob doplnenia kreatívnej energie a zdroj inšpirácie. Navyše, tieto záľuby, z ktorých sa časom stalo niečo vážnejšie, inšpirujú nielen toho, kto sa im venuje, ale často aj ľudí okolo. To je na nich najkrajšie. Dnes môžete spolu s nami nahliadnuť do okien New Yorku – s Jose Guizarom.

Autor sa vo voľných chvíľach rád prechádza po uliciach spomínanej metropoly. Nechodí však len tak bezcieľne. Počas prechádzok si všíma zaujímavé okná, ktoré nejakým spôsobom vystupujú z betónovej džungle a dokážu pritiahnuť oko okoloidúceho.

A tak každý týždeň ponúka Jose pohľad na nový objav, ktorý ho zaujal natoľko, že ho pretvoril do ilustrovanej podoby. Podľa jeho vlastných slov je projekt spojením nadšenia pre architektúru a výzvy nikdy sa neprestať pozerať hore.

461-w-47th 162-stanton 147-e-18th 113-thompson 92-christopher 617-9th 152-spring 308-canal 347-w-46th

Jose však na DeTePe nie je nováčik. Už sme o ňom písali v súvislosti s peknými obalovými dizajnmi. Pozrite aj na to – odkaz nájdete TU. :) Viac ukážok tvorby Jose Guizara hľadajte už tradične na jeho webe. A ak vám padli okná do oka, ďalšie ľahko nájdete na oficiálnej stránke projektu.

zdroj: abduzeedo.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Faktury ve vlastním designu pomocí BitFaktury

S fakturační aplikací BitFaktura si můžete vzhled vašich faktur přispůsobit vašemu brandu. Vyzkoušel jsem v CSS vyladit jednu z jejich výchozích šablon a v článku si ji můžete rovnou stáhnout a použít pro vaše faktury. Nebo si můžete navrhnout vlastní šablonu s firemními barvami i písmem. Tady je souhrn toho, co mě zaujalo a co naopak vytočilo.
pokračovanie článku

VISA s novým logom – Vé bez okrás

Svetová platobná služba VISA nedávno predstavila nové logo, ktoré je súčasťou novej stratégie smerovania značky na trhu. Redizajn…
pokračovanie článku

Stále samé výročia

Je začiatok roka a k rituálom, ktoré som stále nevytisol zo života či nezabudol na ne, patrí pozrieť si prehľad…
pokračovanie článku

Hľadá sa Sketch Web designer

Máš cit pre najnovšie grafické trendy, UX a UI sú tvoji najlepší kamarát a nakreslil si už za tucet funkčných…