Stiahnite si balík patternov Flower Power s retro nádychom

Set nájdete na portáli Creative Market. Čo obsahuje?

V rámci balíka máte k dispozícii 4 JPG a 4 PNG dlaždice so vzormi v rozmere 2000 x 2000 pixelov ako aj 1 AI a EPS, ktoré obsahujú patterny. Súčasťou kolekcie je aj 50 samostatných prvkov v PNG formáte.

Motívy sú inšpirované vizualitou 60. a 70. rokov, preto ak hľadáte podobne nostalgický efekt, môžu byť tieto vzory cestou, ako ho navodiť. Všetky vznikli ručnou kresbou a následne boli prevedené do kriviek.

Flower Power si môžete od 24$ stiahnuť TU

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Konica Minolta ON AIR

Nákup produkčných zariadení a strojov pre industriálnu tlač je náročnou záležitosťou. Pandémia koronavírusu priamy kontakt s odborníkmi, osobnú prezentáciu noviniek či možnosť sa dotknúť vzorových výtlačkov znemožnila. Konica Minolta zareagovala na situáciu pružne a spustila interaktívne prezentácie Konica Minolta ON AIR.
pokračovanie článku

Brandbuilding s Karlom Novotným

15. jún, 17:00 – 21:00 Connect Coworking, CVERNOVKA, Páričkova 18, 3. poschodie, Bratislava Takmer každý chce mať značku, niektorí dokonca chcú byť…
pokračovanie článku

Inšpiratívna ilustrácia: Tom Haugomat

Vizuály z produkcie parížskeho ilustrátora majú svoj charakteristický štýl, ktorý pritiahne pozornosť už pri provom pohľade.
pokračovanie článku

HB Reavis odhalilo výrazný redizajn

Medzinárodný developer predstavil novú identitu, ktorá má lepšie reflektovať filozofiu firmy a jej smerovanie.