Animované mockupy: Prezentujte svoj dizajn štýlovo

Mockupy na prezentovanie tlačovín všetci dobre poznáme. Dnes pre vás však máme niečo, čo ide kúsok ďalej než klasické prezentačné vizuály.

Balík mockupov, pomocou ktorých odprezentujete svoje nápady zo sveta printového dizajnu, obsahuje niekoľko predpripravených scén. Do nich si môžete vložiť svoje návrhy.

To, čo je na týchto mockupoch skutočne zaujímavé, je pohyb. Ide o nenápadné pohyby tieňov z prostredia, ktoré vytvárajú na prvý pohľad nenápadný, no skutočne pôsobivý dojem.

Set celkovo obsahuje 20 rôznych veľkostí papiera, 12 statických aj animovaných mockupov a 4 textúry. Sťahujte od 18 dolárov TU.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Koncept vizuálnej identity pre Sereď

Projekt dizajnéra Richarda Sokola, ktorý začal ako maturitná práca, sa neskôr transformoval do osobného projektu, ktorý prináša nový pohľad na identitu mesta a kladie otázku: "Poznáš naše mesto?".
pokračovanie článku

Ach, tie obaly – Hercules Boo! edition

Co se stane s většinou obalů? Některé se vyhodí, jiné žijí dýl. Například na Ukrajině babičky schovávaly knoflíky, nitě…
pokračovanie článku

Focus stacking

Makro fotografia je krásna vec. Umožňuje nám vnímať tvary a štruktúry tých najdrobnejších predmetov, pozrieť sa do tváre hmyzu…
pokračovanie článku

iDML Lite – layouty do vrecka

Aplikácia iDML od DTP Tools vám umožňuje prezerať si inDesign dokumenty na zariadeniach iOS. Môžete si pozrieť layout,…